Bij overlijden kunt u contact opnemen met De Laatste Eer. Er zal snel iemand bij u thuis komen om alle belangrijke dingen voor de uitvaart te regelen. Onze vaste uitvaartverzorgster is Elsje Otten Middenraai 78 7912 TL Nieuweroord Mobiel: 06-30 39 07 92 B.g.g. 06-27 33 51 88. Mocht Mw. Otten, om welke reden dan ook, niet beschikbaar zijn worden haar taken door een betrouwbare en ter zake kundige uitvaartverzorger overgenomen.

Het laatste wat u kunt doen bij overlijden is de overledene een laatste eer bewijzen. Ieder doet dat op zijn of haar eigen manier. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe wordt alles in het werk gesteld? Uitvaartvereniging de Laatste Eer regelt voor u de gehele uitvaart.

MortuariumBegraafplaats Elim is voorzien van een aula waar u rustig afscheid kunt nemen van de overledene. De aula bestaat uit een opbaarruimte en een kamer voor condoleancebezoek.DSC 0928

DSC 0925

DSC 0923

Uw uitvaartverzorger zorgt voor de kist, waar de overledene in ligt opgebaard. Heeft u vragen over andere mogelijkheden? Neem gerust contact op met uw uitvaartverzorger.

Ook verzorgt uw uitvaartverzorger de rouwadvertenties. Deze heeft zelf een aantal voorbeelden van teksten en kaarten. Ook eigen teksten zijn uiteraard mogelijk.

De nabestaanden kunnen zelf bepalen hoe de begrafenis zal verlopen. Wat was de wens van de overledene? Voor informatie of advies kunt u terecht bij uw uitvaartverzorger.

DSC 0945

Elim heeft een algemene begraafplaats, gelegen in een mooi stukje natuur. De begraafplaats is voorzien van koopgraven en huurgraven. Laat u goed informeren over uw wensen.

DSC 0940

DSC 0939

De nabestaanden kunnen zelf bepalen hoe de crematie zal verlopen. Voor informatie of advies kunt u terecht bij uw uitvaartverzorger.