Bij overlijden kunt u contact opnemen met "De Laatste Eer". Er zal snel iemand bij u thuis komen, om alle belangrijke dingen voor de begrafenis te regelen. Elsje Otten Middenraai 78 7912 TL Nieuweroord Mobiel: 06-30 39 07 92 B.g.g. 06-27 33 51 88

Zit u in moeilijke dagen, van rouw en verdriet? Dan hebben wij één troost; de laatste eer vergeet u niet. Het laatste wat u kunt doen bij overlijden is de overledene een laatste eer bewijzen. Ieder doet dat op zijn of haar eigen manier. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe wordt alles in het werk gesteld? Uitvaartvereniging de Laatste Eer regelt voor u de gehele begrafenis.

MortuariumBegraafplaats Elim is voorzien van een luxe aula waar u rustig afscheid kunt nemen van de overledene. De Aula bestaat uit een kamer, waar de overledene rustig kan rusten en een kamer voor condoleancebezoek.DSC 0928

DSC 0925

DSC 0923

Uw uitvaartverzorger zorgt voor de kist, waar de overledene in ligt opgebaard. Een voorbeeld van een kist, ziet u hiernaast. Heeft u vragen over andere mogelijkheden? Neem gerust contact op met uw uitvaartverzorger.
Ook verzorgt uw uitvaartverzorger de rouwadvertenties. Deze heeft zelf een aantal voorbeelden van teksten en kaarten. Ook eigen teksten zijn uiteraard mogelijk.
In overleg met uw uitvaartverzorger, kunnen de nabestaanden zelf bepalen, hoe de begrafenis zal verlopen. Wat was de wens van de overledene? Voor informatie of advies kunt u terecht bij uw uitvaartverzorger.

DSC 0945Het kleine dorpje Elim heeft een algemene begraafplaats, gelegen tussen een mooi stukje natuur, waar de overledenen rustig kunnen rusten. De begraafplaats is voorzien van koopgraven en huurgraven. Laat u goed informeren over uw wensen.

DSC 0940

DSC 0939

Is uw wens of de wens van de overledene om gecremeerd te worden? Ook dat kan uw uitvaartverzorger regelen. Ook kunt u zich hierover laten informeren.